Feestje Stageband

Het zou verboden moeten worden: Big Band muziek. Kost handen vol geld (voor de leden) het maakt veel lawaai, en niemand ik herhaal: niemand vindt het leuk. Niemand? In Groningen is een heel klein groepje van 20 leden van de Stageband die, tegen de maatschappelijke verdrukking in, dapper standhouden. Gister was er weer een revolutionair samenzijn in het USVA theater in Groningen. Hoewel zorgvuldig geheim gehouden was er toch een klein groepje radicaal militante (buitenlandse?) gasten op af gekomen. Zij beleefden een avond als op een andere planeet, met eerst een prachtig eindexamen van Suzan Veneman (cijfer 9,5) en daarna het beste concert van de Stageband dit jaar (en misschien wel “ooit”). Dit totdat de overheid middels de weergoden duidelijk maakte absoluut niet gediend te zijn van al die gealtereerde akkoorden en opruiende solo’s. Een enorme onweersbui maakte een einde aan deze illegale “satanistische” heiligmis. Volgend jaar meer…..

Stiekem gefotografeerd: Stageband in de Usva
Scroll naar top