CD-Presentatie Want2Swing Big Band

Ok, Big Band muziek zit qua bezoekers aantallen niet in de meest florissante fase van haar leven. Overal is het qua opkomst kommer en kwel. Wat dat betreft moeten we denk ik tevreden zijn met 100 betalende bezoekers op de zondagavond in Assen. (Hoewel het voor mij wel een kleine teleurstelling was) Des al niet te min was het een absolute topavond voor bezoeker maar ook voor de band. De band speelde nooit zo goed als zondag 10 Juni. Het geluid (Ruud Franken) was nog nooit zo lekker. Ook theater “De Nieuwe Kolk” deed erg haar best, en met succes, om alles zo mooi mogelijk uit te lichten. We kunnen echt stellen dat zij die er waren een top avond beleefden. Ik heb met 5 camara’s de avond geregistreerd dus in de komende maanden zal ik via o.a. deze site steeds filmpjes van de avond publiceren.

Scroll naar top