W2S CD Masteren bij Amsterdam Mastering

De nieuwe plaat van Big Band Want2swing, waar ik alle stukken voor heb geschreven belooft echt een toppertje te worden. Tijd nog moeite zijn gespaard om het resultaat optimaal te krijgen. Ruim 3 dagen opnemen in Studio Spitbergen, vervolgens alles uitwerken en ruim een half jaar alle donderdagen aan het werk met vocalen solo’s editting en mixing. Geweldig leuk om te doen, want het groeit. Ik denk dat dit een bijzondere plaat is, en daarom is het zo fijn dat we de plaat nu professioneel kunnen laten Masteren bij (volgens velen) de beste Masteraar van Nederland: Darius van Helfteren. Nu maar hopen dat mijn 10-CD met stukken van mijn hand flink wat aandacht krijgt. Dat verdient met name ook deze generatie muzikanten van want2swing.

Controle Room Amsterdam Mastering
Scroll naar top