Stockholm Tivoli op gemaskerd bal in Joure

Stockholm Tivoli met Vincent, Anne-Lie, Jeffrey, Steven en Marco

Wow, dat was bijzonder. Gister speelden we met het kwartet (zonder drums) in de¬†Oranjerie van Joure, op een gemaskerd feest ter ere van vele gelegenheden aangaande Francoise en Ronald. ( 5 jaar samen, allebei 50 jaar enz..) Wat een prachtige entourage !! De serre van de Oranjerie staat midden in het park Herema State maar is op zichzelf een tropische kas. Wat het feest werkelijk uniek maakte, was dat iedereen prachtige gekostumeerd en gemaskerd was. (Wij ook trouwens!!) Hoewel het kwartet zonder drums eigenlijk bedoelt is als “achtergrond muziek met mogelijkheid tot een dansje” hebben we ongeveer de hele avond dansers op de dansvloer gehad. Kan je nagaan wat er gebeurd was als we wel met drums hadden gespeeld!! Erg leuke avond gewoon, met lieve mensen.

Scroll naar top