Heel weekend Stockholm Tivoli.

Allard, Wim en Marco

Tja, als je iets opstart moet je er rekening mee houden dat het een succes kan worden. Dat is overigens in de muziekbranche meer uitzondering dan regel. Stockholm Tivoli, waar we nu net een jaar mee actief zijn, loopt zo goed dat we nu al meer keren per weekend op pad zijn met deze band. Dat is natuurlijk super, vooral omdat ik steeds de beste muzikanten uit het Noorden vraag, waardoor het muzikaal ook steeds een feestje is. Vrijdag  speelden we met Felix Degenaar, Jeffrey Smith, Steven Bouma en natuurlijk Anne-Lie Persson in de Coendersborg in Groningen. Was een echte dans-bruiloft, heel gezellig. Zaterdag was een klasse 35-jarige bruiloft in de Buitensocieteit Paterswoldsemeer, met Allard Gosens, Wim Koopman, Anne-Lie Persson, Jasper Westerhof en Dennis Elderman. Hard werken maar enorm genoten. En heel veel gespeeld.

Scroll naar top