15 Arrangementen voor Hollywood Boulevard gepost.

Hollywood Boulevard

Het leuke van arrangeren is dat het zo afwisselend is, en daardoor heel leerzaam. Ben je het ene moment bezig met een Radiohead Jazzsuite voor het Noordpool Orkest, vervolgens commerciĆ«le arrangementen voor Big Band Want2swing. Schrijven voor Rooie Rinus en PĆ© Daalemmer, 25 blazers arrangementen voor Stockholm Tivoli. Al jaren schrijf ik arrangementen voor Hollywood Boulevard, voor allerlei artiesten die zij begeleiden, en dat zijn er veel. Peter Beense, Big Black and Beautifull, Glennis Grace om er een paar te noemen. Nu gaan ze een complete show doen met Django Wagner. Een artiest met een prachtige stem, en “leerzaam” simpele liedjes. Want daar zit natuurlijk de echte kracht van muziek. 3-klanken, gecombineerd met magie. Ik heb er weer veel van opgestoken. Het was wel een fikse klus, dat dan weer wel.

Scroll naar top