Opnemen in Studio Wijnbergen

Het wordt steeds leuker met vocalgroup Treats. Het optreden vorige maand was al veel beter dan ooit, daar vloeide ook opnames voor Radio Fryslan uit voort. Dat is voor meerstemmige zang natuurlijk een enorme uitdaging, want radio-opnames zijn natuurlijk terug te luisteren, maar er is lang niet zoveel tijd om dingen over te doen als bij bv een CD opname. Voor mij ook leuk, omdat er weer een moment was om mijn diep-bruine contrabas dat te laten doen wat hij het beste kan: “goed klinken”. Hans Wijnbergen, de eigenaar van de studio en presentator van het jazz-programma waar we voor opnamen, attendeerde mij op een heel subtiel microfoontje wat je in de bas hangt. Een zgn dpa 4099 voor contrabas. Meteen bestelt via Thomann. Geeft samen met mijn prachtige Wilson Pick up een heel natuur getrouw geluid. Het wordt steeds beter !!!! (En het is al zo goed !!)

Met mijn Bas in Studio Wijnbergen
Scroll naar top