Commercieel repertoire voor W2S Big Band

Met want2swing spelen we al jaren eigenlijk uitsluitend muziek die exclusief door mij voor de band is gecomponeerd. Prachtig natuurlijk, en daar zijn we ook aardig succesvol mee gebleken. Echter, de band is op dit moment qua bezetting zo goed dat het eigenlijk jammer is er niet heel veel mee te spelen. Dat heeft ons doen besluiten om het repertoire met een noodgang zo te veranderen dat we nu ook een hele avond op de “feest toer” kunnen. Uiteraard wel met de nodige stijl en smaak. Veel Funk en Disco “classics” zoals Disco Inferno, Knock On Wood, In The Stone of bv Super Duper. Ook het achtergrond en instrumentale repertoire is enorm verbreed. We kunnen echt de betere feesten nu een hele avond bedienen met perfecte muziek. Dat is natuurlijk super om op je feest een echte Big Band te hebben. De stukken klinken natuurlijk als een klok omdat ze worden gespeeld door de beste muzikanten uit het Noorden. Echt een aanrader !!! (En niet veel duurder dan de gemiddelde top-40 band)

Scroll naar top