Arrangeren voor het Noordpool Orkest bij “de Poolcirkel”

Vroeger (lees tot vorig jaar) was de kersttijd altijd de tijd van veel spelen. Beide kerstdagen en zeker ook de jaarswisseling. Daarna vaak nog een nieuwjaarsconcert, en de nodige nieuwjaarsrecepties. Super leuk, en dat ga ik de aankomende jaren ook zeker weer doen. Maar dit jaar heb ik gekozen voor kerst met mijn gezin in de sneeuw van het prachtige Zweden. Betekent dat dat ik helemaal niet meer werk dit jaar? Nee, want ik kan natuurlijk wel arrangeren hier, en dat doe ik dan ook. O.a. voor het Noordpool Orkest dat gaat spelen met Iris Kroes en Tineke Postma. Tja, voor het arrangeren hoeven mensen niet eens te weten dat ik 2000 km noordelijker zit dan normaal. Internet geeft wat dat betreft volledige vrijheid. En ja, we doen wel nieuwjaars recepties met Stockholm Tivoli want dan zijn we al weer terug in Nederland. Gelukkig maar want een stijlvolle receptie kan zich geen beter gezelschap wensen dan Stockholm Tivoli (!!)

Scroll naar top