Stageband op Radio 6

Groningse Stageband

Sinds enige tijd ben ik weer aktief in de Groningse top Big Band: The Stageband. Deze band doet niks anders dan prijzen winnen en op zeer hoog niveau Big Band muziek spelen. Zo deden we dit jaar mee in de Topklasse van het NBBC Big Band Concours in Hoofddorp. De Stageband won dit prestigieuze festival. Daarvan heeft de NTR opnames gemaakt en afgelopen 15 Augustus uitgezonden op Radio 6.  (http://player.omroep.nl/?)aflID=13003060) vanaf 1.25 speelt de Stageband 3 nummers. Rituals; First Love Song en Extra Credit. Eerder in het programma werd al Three in One (met een lange contrabas solo) uitgezonden. Echt even luisteren !! Een aanrader. (Ook tijdelijk te beluisteren in mijn mediaplayer aan de rechterkant van mijn site, iets naar beneden)

Scroll naar top