Perfect Optreden Want2swing

Bij een band in ontwikkeling, zoals want2swing is, ga je stuiterend (maar zonder twijfel) naar een hoger niveau. Dat betekent dat er optredens zijn, die wel eens waar hun niveau halen, maar niet echt helemaal super zijn, en echte toppers waarbij de band echt bruist. Natuurlijk hangt dat af van een heleboel voorwaarden. Entourage is een heel belangrijke, geluid, lengte optreden enz. Dit jaar hebben we al enkele toppers gehad, met als hoogtepunt de finale van de Nationale Big Band Contest in Hoofddorp (die we dan ook wonnen). 15 Aug uitgezonden op Radio 6. (http://player.omroep.nl/?aflID=13003060) Woensdag hadden we met Big Band Want2swing ook een top optreden in Den Ham. Heerlijk geluid en een super entourage nl buiten op een feest plein met heerlijk weer. Echt genieten !!!

Big Band Want2swing toppertje in Den Ham
Scroll naar top