Yes Yes Yes, Want2Swing wint eerste prijs !!!!

Want2swing Big Band voorjaar 2011

Onvoorstelbaar, we hebben met Want2Swing nu definitief een plek veroverd in de landelijke Big Band top. We hebben namelijk op het Meerjazz NBBC Nationaal Big Band Concours de eerste prijs gewonnen in de eerste klasse. Dus 12 bands achter ons gelaten, met allemaal composities van “Moi” (Marco Kerver). Waar bijna alle Big Bands bestaand materiaal vertolken, blijven wij van Want2swing kiezen voor origineel materiaal. En dat werd gister ruimhartig beloond door een enthousiaste jury. Geprofileerde Big Band Muziek met een zeer eigen signatuur, uitgevoerd door top musici heeft uiteindelijk winst en erkenning opgeleverd. Als ik een emo zou zijn ging ik er nu van huilen (niet dus). Maar wel een heel belangrijk moment in de loopbaan van Want2swing , en natuurlijk ook voor mij als dirigent en muzikaal leider van die club.Een mijlpaal. Nu maar hopen dat zakelijk leider (en initiator) Arjen Snijder het stervens druk krijgt van de festival boekingen.

Scroll naar top