Soul Vaccination

Soul Vaccination is opgericht in 1993 en kende tot nu toe twee levensfases. De eerst van 1993 tot 1995 met veel optredens in Jazzcafe “de Spieghel” in Groningen. Later van 2000 tot 2007 met veel meer optredens en met het releasen van 4 CD’s. Op deze Cd’s veel composities van mijn hand.

  1. Soul Vous Plait
  2. Let’s Call The Night A Day
  3. Junk Funk

    Soul Vaccination Tijdens de Bluesnacht Emmen Mei 2007
  4. Struggle Of Love
  5. Stop Messing Around
  6. Procrastionation
  7. We Grew Apart
  8. Run For Cover
  9. Scram
  10. In Front Of The Parade
  11. A Walk In The Dark
  12. Don’t You Think It’s Time
  13. Love Is Much Better Than That
  14. She Faked It
  15. All The Way
  16. We Love 2CU Dancing
  17. Too Young To Love
  18. Nothing Is Good Enough For Me
  19. The Thinker
  20. Taking It Down To The Street
  21. Make It Till The End
  22. Tijdens Kaatsland Sneek Februari 2006

    I Will Talk To You

  23. All I Need
  24. Love Me Like You Do
  25. Voices In My Mind
  27. Last Chance To Groove
  28. Do You Wanna Dance?
  29. Rich Tonight
  30. Mystery
  31. I’m Almost Halfway
  32. Get A Grip
  33. Keep Your Soul Alive
  34. Without Your Love
  35. Shake It Baby
  36. Laid Back Love
  37. Love Me
  38. Change
  39. Someone New
  40. One In A Million
  41. Pragmetic Funk (P-Funk)
Scroll naar top