Life Of A Day

Na de eerste CD van Flat7, "Survive Another Day" was ik op zoek naar een nieuw concept qua schrijven. Omdat ik ook veel popmuziek schreef vond ik het schrijven van "jazzliedjes" moeilijk. Er was te weinig onderscheid. Ik bedacht dat het misschien leuk zou zijn om een hele plaat in één concept te schrijven. Dat werd een jazzsuite. Leuke bijkomstigheid was dat ik examen moest doen voor mijn studie componeren / arrangeren aan het Prins Claus Conservatorium. Flat 7 werd uitgebreid naar Flat 9. Min of meer bij toeval heb ik de uitvoering van het multi-track examen opgenomen. Eigenlijk als experiment. Later zijn we de tracks gaan inladen in de computer en heb ik samen met Rob Elfrink er een mooie mix van kunnen maken. Daar is de bodem gelegd voor de interesse in het professioneel registreren van muziek.

Flat 9. Opgenomen mei 1999.  Radesingel Groningen. Artwork Marco Kerver, Mix & Master Marco Kerver, Arrangementen Marco Kerver.

 1. Introduction
 2. Borderline
 3. Miracle #1
 4. There's No Easy Way
 5. Masquerade #1
 6. Miracle
 7. Borderline #2
 8. Boundless #1
 9. Miracle #3
 10. Gone (verse) #1
 11. Gone #1
 12. There's No Easy Way #2
 13. Boundless #2

14. Up Till Now
15. In A Hurry
16. Gone #2
17. On The Run
18. At The And Of The Day #1
19. Masquerade #2
20. Gone (verse) #2
21. At The End Of The Day #2
22. Gone #3
23. Miracle #4
24. Borderline #3

Scroll naar top