Basles in Assen

Ik geef al vanaf 1998 basgitaar en contrabas les in Assen. Op de maandagavond. Eerst binnen het ICO, toen dat enkele jaren geleden stopte met de individuele lessen ben ik als zelfstandige doorgegaan. Omdat ik het nu zelf vorm geef, kan ik het ook beter aanbieden aan de leerling. Zo zijn de lessen niet meer wekelijks, maar om de week. Een les duurt dan 35 minuten, zodat we echt een beetje de diepte in kunnen. Dat 8x per semester. (Van september t/m januari en van februari t/m juni.) Vanzelfsprekend ben ik helemaal in dienst van de leerling. Er is geen vast programma, alles wat we doen is op de individuele leerling aangepast. Dat geldt voor de snelheid van het programma, maar vooral ook voor de inhoud van het programma. Als je meer van rock houdt dan van funk, dan krijg je natuurlijk meer rockmuziek. Wil je veel techniek, of juist noten lezen?  De leerling is de baas, ik accommodeer je basdromen.

Basles Marco

Neem contact met me op, via email (mbkerver@gmail.com) of bel me (06 51841043). Je kan ieder moment beginnen en 2x per jaar stoppen. Ik stuur je in december en of in mei een factuur.

De lessen worden gegeven bij Podium Zuidhaege, dat is uitstekend geoutilleerd voor baslessen. Er staan versterkers e.d. je moet alleen je bas meenemen.

De kosten voor 8 lessen per semester bedragen € 300,–  incl 21% BTW. Voor jongeren onder de 21 jaar (die zijn btw vrijgesteld) bedraagt het lesgeld € 249,– . Voor leerlingen onder de 18 jaar uit Assen geldt dit seizoen voor het eerst dat de gemeente Assen je tot € 200,– per jaar tegemoet komt. Voorwaarde is onder andere dat de leraar (ik dus) gediplomeerd is.

Je kunt zowel basgitaar lessen als contrabas lessen volgen. Ik ben voor beide instrumenten ruimschoots gediplomeerd. (2x een 9, Prins Claus Conservatorium 1993) En dat is toch een prettig idee als het om muzieklessen gaat. Verder geef ik al sinds 1995 les op de muziekscholen van Hoogezand en Assen, en heb ik regelmatig lessen verzorgd (zowel bas als arrangeren) op datzelfde Prins Claus Conservatorium. M.a.w je bent in vertrouwde handen.

En het is vooral ook heel erg leuk. Ik ben een basfanaat, dus ik vind het geweldig om mijn baskennis met jou te delen. Want je kan alles zelf gaan uitzoeken, al dan niet met allerlei youtube filmpjes, maar ik weet zeker dat ik het je veel sneller, beter en leuker kan leren. En wie weet ook wel samen met youtube.

3.725 antwoorden op “Basles in Assen”

 1. Pingback: Netwerk Docent ICO | FlatSharpProductions

 2. Na bijna 2 jaar via het I.C.O. les van je gehad te hebben wil ik dit graag continueren volgens de aangeboden constructie . Op naar het derde jaar en succes met deze verzelfstandiging ook al is het triest dat op deze manier de cultuur onder druk wordt gezet. Voor ons als 21 plussers (net) geintje is het in ieder geval prettig dat je aan de 21-minners les blijft geven in Assen , waardoor wij ook in de gelegenheid blijven om in Assen basles te kunnen blijven volgen
  groeten Evert Kreuze

 3. hallo marco,

  ik ben die jongen die zwaar geinteresseerd was op de open dag van het ICO, ik heb al een beetje zitten rondkijken voor een basgitaar, en de prijzen vallen me ontzettend mee. nu is mijn vraag of jij mij wat advies kunt geven over de eventuele aanschaf van een basgitaar. Ik zit er over na te denken om lessen bij je te gaan volgen, alleen moet ik even kijken of het financieel voor mij te realiseren is.

  je hoort binnen nu en een aantal weken van me.

  met vriendelijke groeten,

  Niels Huisman ( afdeling beheer ico)

 4. It is wholly amazing that today I was looking seeing that something to give me a dumfound of happiness. The outlandish stuff is that I bring about it in the senior place. I was struggling to pocket banknotes to get in touch with my hire paid, and I could not idol revealed what to do. Some friends gave me a scattering different options, but I still was not dedicated to those solutions. Degree, I for good figured out that I right-minded needed to take a look at this website to above all my problems: http://www.paydayloansonlinekey.com

 5. I was having a the whole kit of pain, and I was not sure what to do. I gave it a few days until I went to last my doctor. So I went to drive him, and he just now told me to through to on the other side of it. I was so glad fitting for that comment because I realized that the official medical community did not suffering about me more than I sorrow here myself. Non-standard thusly, I did the investigate and I build the mend to all of my anxiety here: buycbdoilcure.com

 6. I was having on the spot figuring short what I should to do. I tried so scads other things in preference to I came to a unalterable conclusion. My friend and I were talking equal era, and it hit me out-moded of nowhere. I without warning realized that I heard of a website some point ago that would stop me out. I came on here because I wanted to share my shocking discovery with you all. Here it is: mypersonalloansonline.com

 7. Excellent site you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get feedback from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!