Arrangement Noordpool Orkest TikTok Tammo

Een lange tijd was het door de Corona maatregelen erg rustig zowel qua optreden als qua schrijverij. Gelukkig ging Want2Swing dapper door met haar online FUPS serie, maar verder was het erg stil. De laatste maanden merk ik dat er verandering op komst is. De boekingen voor het 2-de halfjaar stromen binnen, er staat een mooi tourtje gepland nog voor de zomervakantie. Hopelijk kunnen we de suite Chimaera nog voor de zomervakantie afronden. Maar ik merk het vooral qua schrijfaanvragen. Bands en orkesten zijn aan het ontwaken en maken afspreken voor nieuwe producties. Afgelopen dagen was ik bezig voor Noordpool Orkest. Zij gaan een online bevrijdingsfestival doen met allerlei artiesten. Ik mocht er ook voor arrangeren zodoende was ik weer eens echt aan het werk achter de schrijftafel. Hopelijk zet die trend voort en kunnen we binnenkort weer echt aan het werk.

Scroll naar top