Stockholm Tivoli super veelzijdig.

Vaak zijn organisatoren van feestjes nerveus over hun feestje. Het moeilijke van een evenement is dat je het heel lang kan voorbereiden, het feest moet allemaal in een paar uur gebeuren. Het belangrijkste is natuurlijk dat de gasten het echt naar hun zin hebben. In deze tijd gaan er veel mensen eigenlijk liever naar huis dan nog naar een feestje. Helemaal aan het einde van een werkdag. Het is dus spannend of de gasten ├╝berhaubt komen om vervolgens een paar uur te blijven.

Ria, van Covestro belde mij met dat soort van zorgen. Maar ze had de oplossing feitelijk al geforceerd, want ze had bedacht dat het feest, dat maar voor ongeveer 30 mensen werd georganiseerd moest worden opgeluisterd met livemuziek. Dat is een goed begin. Nu heb je livemuziek en livemuziek. Voor dit soort feestjes moet je wel een bandje en muzikanten vinden met behoorlijk specifieke kwaliteiten. Als je zo maar een liveband uitnodigt, kan het toch nog helemaal mis gaan. Stel je voor dat je een bandje inhuurt dat de hele tijd veel te hard speelt, of een introvert klassiek hofje, dat absolute stilte vereist. Wat je wilt zijn flexibele muzikanten, die vooral ook intensief communiceren met de gasten. In zo’n kleine setting is dat onontbeerlijk. Uiteindelijk zit de band vlak bij de mensen.

Dus naast uitstekende, herkenbare en bescheiden uitgevoerde moderne kwaliteitsmuziek, is gezelligheid ook heel belangrijk.

En gezellig was het op het feestje van Covestro afgelopen donderdagmiddag. De werknemers en directie werden geacht meteen na het werk om half vijf in de feeststemming te zijn, en dat te blijven tot ongeveer half negen. En natuurlijk lukte dat. Met topzangeres Anne-Lie Persson, was het heerlijk om te luisteren naar de muziek. Praatjes tussendoor en gezelligheid. Precies goed.

En dat komt door overleg. Laat Marco Kerver meedenken met uw plannen. Samen met u bedenkt hij de beste muzikale oplossing voor alle evenementen. Van heel klein, naar zeer ambitieus.

Scroll naar top