Fondswerving Vocal Group Treats.

Iedereen weet dat het lastig is om met jazzmuziek een groot publiek aan te spreken. Dat is geheel ten onrechte als je de vriendelijke klanken van vocal group Treats hoort. Met 4 geweldige stemmen prachtige harmonien zingen moet veel koorzingers en liefhebbers interesseren. Want meerstemmig zingen in koorverband is razend populair. Treats zingt de meest uitdagende voicings loepzuiver en zeer muzikaal. Alle professionele zangers van Treats zijn dan ook overal actief als dirigent van meerdere koren. Wat leuk is, is dat de arrangementen die ze zingen speciaal voor hun geschreven zijn. Dat is niet alleen leuk omdat dat resulteert in nieuwe en originele muziek, ook omdat de arrangeur rekening houdt met de specifieke kwaliteiten van de afzonderlijke zangers. Op die manier wordt alles uit de zangers gehaald. Treats heeft een heel bijzondere CD opgenomen, waarin ze heel veel tijd, maar ook heel veel financiƫle investeringen hebben gedaan. Dat is prima, want het is hun passie. Om de CD een eigen smoel te geven, en alle ingestoken tijd en passie optimaal op de CD te krijgen, is ervoor gekozen om ook fans en liefhebbers te vragen mee te doen aan die investering. Daar geven ze veel voor terug. Kijk maar eens op hun Fondwervende webpagina. Wie weet kan jij hun helpen, en genieten van de CD en hun payback.

Scroll naar top