Generale repetitie de Kinder van Vrees

Big Band Want2swing doet mee met een zeer boeiende productie in de kerk van Vries. In een reeds bijna uitverkochte setting van een muziektheater verzorgen wij de prachtige muziek geschreven door onze pianist Tony Hoyting. Samen met toneelgroep E Poi hebben we de afgelopen weken toegewerkt naar de premiere van a.s. donderdag. Het programma begint buiten, waarna de gasten achter onze fluitist Harry Broekman de kerk in worden geleid. Daar ontspint zich een spectaculair verhaal, met mooie liedjes. Gister de generale, en daar liepen we natuurlijk aan tegen enkele dingen die echt nog anders moeten. Vaste prik in zo’n generale repetitie is de applaus regie. Wie buigt wanneer en onder welke muziek. Daar kan je makkelijk een kwartiertje repetitietijd op stuk slaan. We spelen de productie 6x volgend weekend. Dat wordt natuurlijk hartstikke leuk. Ik kijk er erg naar uit.

Scroll naar top