Nieuwe Clip Anne-Lie

Tja, omdat wij half Zweeds zijn, zijn we grote delen van het jaar in Zweden te vinden. Dat is natuurlijk te gek, maar soms wel ver weg van de “werkplek”. (Nederland). Daarom is het zo prettig om toch een beetje werk te verzetten daar in het hoge schonen noorden. Natuurlijk kan ik met mijn schrijverij overal ter wereld aan het werk, dus dat gaat steeds wel door, en ook de boekingen voor Stockholm Tivoli en Lounge Unit kan ik gewoon doen vanuit Zweden. Maar ook het maken van videoclips doen we graag in Zweden, natuurlijk omdat we lekker veel tijd hebben het rustig aan te pakken, maar ook omdat de entourage vaak heel prettig is in Zweden. Voor de clip “Get Up On Your Feet” konden we heel mooi gebruik maken van het opluchtmuseum “Jamtli” in Ă–stersund. Met de zussen en moeder van Anne-Lie hebben we een mooi verhaal bedacht, script geschreven en gefilmd. Superleuk om te doen, en de reacties zijn ook heel positief. Hieronder de link.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=NZbD48VKQw0

Scroll naar top