Bassen voor de Jazzcentrale

Gelukkig. Het is weer begonnen. Na de radiouitzending vorige week met Anne-Lie en een aantal repetities, mocht ik gister weer echt aan de bak. Zoals eerder gezegd, lange vakanties zijn leuk, maar na de vakantie mis ik het spelen toch enorm. En wat een heerlijk begin was het. Stage: Schimmelpenninckhuis Groningen, met een trio met gitaar (Allard Gosens) en sax (Sjoerd Visser). Jazz till you drop, hoewel. We hebben gister ook wat popliedjes in een ander jasje gestopt. Dat kan je natuurlijk geen jazz noemen, maar akoestische versies o.i.d. Fragile van Sting b.v. Thinking Out Loud van Ed Sheeran. Heerlijk is dat, nieuwe muziek. Luisteren naar mekaar, wat gaat er gebeuren, welke kant gaan we op. Superleuk. En met muzikale jongens zoals Allard en Sjoerd gaat het vanzelf. Helemaal te gek. Kars Veling van de Jazzcentrale bedankt voor dit prachtige werk.

Scroll naar top