Jazz op niveau in het Fries Museum

Maandag 20 April mocht ik op pad voor de Jazzcentrale van Kars Veeling. Dat is altijd al een feest, maar dit keer was het heel bijzonder omdat ik niet met het (ook zeer prettige) Noorderlijke team meedeed, maar met Kars zijn eigen hofje. Daarin vandaag ook Vincent Koning. Een zeer begenadigd gitarist. Fluelen touch e.d. Wat een heerlijke middag jazzmuziek was dat, en wat geweldig om met dit soort toppers te mogen musiceren.  Het was ook nog eens een prachtige lentedag, op een prachtige (prijswinnende) locatie, het Fries museum, wat een heerlijkheid om daar te spelen. Vooral zo ideaal omdat je kan uitladen in de riante parkeergarage onder het gebouw. Helaas bleek bij het weer inladen dat de deur tussen het (spiksplinternieuwe) museum en de garage niet meer open of dicht kon. Moest het uiteindelijk toch buiten langs. Lekker.

Scroll naar top