Stockholm Jazztrio in Garnwerd Aan Zee

Met sommige plekken wordt je als bandje graag geassocieerd. Gewoon omdat de entourage past bij het beeld van de band. Alle Stockholm combinaties hebben een hoge muzikale kwaliteit. Daar sta ik voor. Maar niet alleen muzikaal is het dik in orde. Ook de uitstraling van de band, van de muzikanten is van top kwaliteit. Geen lelijke kabels op het podium, geen oude vieze versterkers. Keurig gekleed vanzelfsprekend. Als dan de locatie, een vergelijkbare uitstraling heeft, dan past alles en vinden we de perfecte symbiose. Garnwerd Aan Zee is zo’n nieuwe locatie waar wij graag komen. Schitterende plek met dito uitstraling. Dan wordt één + één meer dan twee. Dat is zeker. Om terug te komen op de muzikale kwaliteit, wat was het een feest om gistermiddag 4 uur te spelen met twee absolute noordelijke top jazztalenten. Wat een helden: Jasper Blokzijl en Dennis Elderman. Over perfecte symbiose gesproken.

Scroll naar top