Kroeg stil tijdens ballad Anne-Lie Persson

Zaterdagavond “Rue De La Gare” Emmen. De hipste plek van Drenthe. Dat was de scene van het optreden van de band van Anne-Lie Zaterdag. Veel (luidruchtig) publiek, en een rock band, want dat is wat we zijn. Publiek reageerde te gek op de liedjes van Anne-Lie, die gewoon de hele avond daar haar eigen repertoire staat te zingen. We hebben nu zo veel gespeeld met deze band, dat alles vanzelf gaat. Koortjes beginnen op hun plek te vallen, grooves zitten goed onder elkaar. Kortom we zijn klaar voor de aankomende grote buitenpodia. Hoogtepunt van de avond was de ballad: “Mourning My Birthday” toen de zaterdagavond stappers even helemaal stil vielen en genoten van het lied. Kippenvel!. Erg leuk om dit mee te maken, en deze muzieksmaak valt aardig buiten de stijlen die ik de laatste 20 jaar zoveel heb gespeeld. En dat maakt het niet alleen heel leuk en uitdagend, maar ook super leerzaam. Ik leer veel over de plek van de bas in de muziek. En dat neem ik weer mee naar andere stijlen. Boeiend proces.

Scroll naar top