Eerste video van de CD “The Wide Open”.

Het is een moeilijk proces om uit 6 of 7 kanshebbers qua liedjes van de CD: “The Wide Open”. de eerste single te kiezen. Welk liedje heeft het meeste kans gedraaid te worden op de radiostations. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Toch viel in dit proces de keus snel op het liedje “The Beat Of The Drum”. Dit liedje representeert eigenlijk alles op het album. Een stuk “Lapse Joyk”, geweldig gezongen, mooi en bijzonder arrangement. Maar wat het extra bijzonder maakt is dat er een “bepaald” klapje in zit. En dit “klapje” heeft Anne-Lie visueel gemaakt. Daarom leende juist dit liedje zich het meest voor de eerste videoclip. Na veel filmen en allerlei mensen inschakelen in diverse landen, (Nederland, Zweden en Thailand) ¬†was het tijd voor montage. Prachtig proces. Geniet ervan.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=uyyE7TBvBik

Scroll naar top