Trio jazz voor de Jazzcentrale in Enschede

Jaa…. Dat was er weer één!! Van alles wat ik doe op commercieel gebied vind ik stiekem de triojazz bezetting Piano, Contrabas en Drums het leukst. Als je dat dan mag spelen met fantastische muzikanten voor een publiek dat werkelijk kiest voor jazzmuziek, valt alles op zijn plek. Kars Veling’s Jazzcentrale staat garant voor topjazz. Goede muzikanten die feitelijk concessieloos musiceren. Natuurlijk houd je qua presentatie rekening met de entourage van het optreden. Vanzelfsprekend houdt je het volume in de gaten. Maar muziekinhoudelijk komt het spelen van deze jazz dichtst bij de artistieke inhoud waarmee we op de conservatoria worden opgeleid. Als deze toppers dan ook nog eens goede vrienden zijn dan realiseer ik me hoe fijn het is om dit vak te hebben.

Scroll naar top