Opletten met Stockholm Tivoli

Vaak worden feestjes ruim van te voren geboekt. Met Stockholm Tivoli heb ik 2 totaal ingespeelde groepen muzikanten die samen eigenlijk altijd inzetbaar zijn. Daardoor kan ik eigenlijk altijd het beste hofje op de juiste plaats krijgen. Natuurlijk dank aan deze geweldige muzikanten. Soms komt er op het laatste moment wat binnen en kan ik niet meer een beroep doen op de “vaste” club. Gelukkig heb ik door heel lang met heel veel muzikanten te spelen het voorrecht te beschikken over een erg prettig muzikanten netwerk. Daardoor kan ik in de meeste situaties zelfs een uitstekende band neerzetten met muzikanten van buiten de vaste kern. Voor dat soort situaties heb ik gezorgd voor perfecte partijen, zodat alles eigenlijk gewoon door kan gaan. Ook dankzij fantastische invallers natuurlijk. Het optreden van gisteravond met Stockholm Tivoli werd pas enkele dagen voor het optreden geboekt. Met toppers Laurens Blinxma en Tony Hoyting hebben we samen met Anne-Lie een topavond neergezet. Wat een helden, en wat een leuke avond. Natuurlijk moesten we de oren en ogen goed openhouden en goed opletten wat er gebeurde. Maar dat is juist erg leuk.

Scroll naar top