Weer terug in de Stageband

Door de grote drukte van de afgelopen maanden ben ik tijdelijk 2 maanden gestopt met de Stageband. Hoewel super leuk om te doen en musiceren op hoog niveau, blijft het natuurlijk een amateur gebeuren, daar waar het gaat om de honorering. En dan gaat betaald werk af en toe gewoon voor. Gelukkig accepteert de Stageband het dat ik even een stapje terug deed. Had natuurlijk ook te maken met de prima vervanger die ik had geregeld. Michael Nieuwenweg nam tijdelijk de bas map over. Hij speelde zelf al eerder in de stageband, het was dus voor hem en de band een weerzien. Afgelopen dinsdag mocht ik weer meedoen en kon ik, zoals de Stageband betaamt, meteen stevig aan de bak. Heavy materiaal voor het grote 400-jaar RUG Gala volgende week donderdag 15 Mei in de Martini Hal. Basgitaar werk van O.a. Robert Scherpenisse en als gast solist Izaline Calister. Veel noten, maar daar houd ik van.

Scroll naar top