Prachtige Stockholm Tivoli bruiloft in Rietland

Na alle Tick Tick Boom optredens van de laatste 3 maanden is er natuurlijk nog een leven. En dat is een heel leuk leven. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik enorm kan genieten van het spelen met een aantal muzikanten op een bruiloft of ander type feest. Natuurlijk is de hele entourage compleet anders dan het theater, daar hoef je niet zo te sjouwen en is alles voor de voorstelling duidelijk. “Snabbelen” vraagt meer van je flexibiliteit, op een bepaalde manier ook meer van je muzikaliteit. Je staat natuurlijk soms ook echt tussen je publiek, met alle voor en nadelen die dat heeft. Ik ben erg blij dat soort optredens te mogen doen. Hoewel de markt voor bruiloften nog steeds niet heel erg goed is, merk ik wel dat die aan het aantrekken is. Vooral de markt voor bruiloften waar we met een klein “hofje” moeten spelen trekt goed aan. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld speelden we in de nieuwe zaal van Rietland bij Zuidwolde. Een echte “trouwfabriek”, waar veel jonge stellen hun bruiloftsfeest vieren. Prachtige locatie, waar ik graag kom ook al omdat het ongeveer in onze achtertuin is.

Scroll naar top