Laatste Tick Tick Boom in afgeladen Koninklijke Schouwburg Dan Haag

Jazeker ik ga het missen. Hoewel het, door al mijn andere activiteiten die gewoon doorgingen de afgelopen weken, wel heel erg druk had heb ik enorm genoten van deze productie. Dat kwam vooral ook door de geweldige sfeer in het team. Heel Nederland zijn we door gereden, van Heerlen tot Hoorn, van Groningen tot Tilburg. Veel halfvolle zalen, een enkele zoals Tilburg, Utrecht Groningen, Leiden en Den Haag behoorlijk gevuld tot zo goed als vol. Met veel inspiratie gekeken naar het grote talent van de cast. Renee, John en Sander opereren in een ander circuit dan waar ik in werk. Maar dat maakt het des te verrassender te zien met wat voor inzet deze talenten met hun vak bezig zijn. Genoten ook van Hans, Dennis en Joost. Jammer dat het voorbij is, maar gelukkig wordt het nu wel wat rustiger. (Hoop ik)

Scroll naar top