Feestje met de Jazzcentrale

Och, dingen kunnen zo heerlijk op z’n plek vallen soms. Tijdens de lange toer van Tick Tick Boom vaak verlangd naar een setting zoals die zich gisteravond in Hattem voordeed. Schitterend weer, een prachtig bruidspaar dat werkelijk koos voor een sprankelende bruiloft, schitterende locatie en, ook heel belangrijk voor een top-dag, een geweldig jazztrio. Als het om professionele jazzmuziek gaat kan je uitstekend terecht bij Kars Veling zijn “Jazz Centrale“. Gister had hij zijn “Team Noord” (Tony Hoyting en ondergetekende) gekoppeld aan “Team Randstad” lid Jonas Linnemann. Wat een heerlijke combinatie. Slim concept van Kars, dat kruisbestand van professionele jazzmuzikanten resulteert in een zeer ge├»nspireerd en enthousiast trio, dat constant met een glimlach speelt en het publiek entertaint. Het publiek had onmiddellijk door dat het jazztrio het naar zijn zin had. ┬áDat samen met het mooie weer (we speelden buiten), de mooi geklede mensen en het heerlijke eten maakten alles samen tot een bijna filmische bruiloftsscene.

Scroll naar top