Blij met de Stageband

Hoewel het behoorlijk wat vrije tijd kost, en ik af en toe helemaal geen zin heb om weer de deur uit te gaan, ik ben uiteindelijk praktisch iedere avond van huis, ben ik toch blij deel uit te maken van de geweldige Groninger Big Band “de Stageband”. Omdat deze band me toch iedere week verplicht op een consensieuze manier met mijn contrabas om te gaan. Zo’n band doe je niet half want dan heeft het geen zin. Je moet de materie beheersen, zeker als bassist. Het moet een visitekaartje zijn. De komende weken spelen we 3x met de band i.h.k.v. de CD presentatie. De CD is zo goed als klaar en zal volgende week dinsdag 11 Maart in Groningen en zondagmiddag 16 Maart in Leeuwarden worden gepresenteerd. Op de CD staan allemaal eigentijdse jazz composities van leden van de band. Ikzelf schreef het stuk “Bj√∂rn Bajs” voor deze plaat.

Scroll naar top