Stockholm Lounge Unit tijdens Flevopenningen gala 2014

Toen ik een paar jaar geleden met Stockholm Tivoli begon, om naast mijn (vele) schrijvende activiteiten weer veel meer te doen wat ik echt het leukst vind n.l. optreden, wist ik dat het langzaam zou gaan maar dat het constant leveren van kwaliteit ook snel zou renderen. Met Cat Ballou heb ik vanaf 1990 tot ongeveer 2008 heel veel op werkelijk de mooiste plekken van Nederland gespeeld. Vaak op plekken die een dag later (of soms live) in het journaal aan de orde kwamen. Prestigieuze prijsuitreikingen, grootse openingen. Vaak opgewacht door één of andere hotemetoot die dan een speech deed o.i.d. Altijd veel recpect gehad voor Marcel Rotgans, die het bandje Cat Ballou toch op die prachtige plekken kreeg. Gisteravond speelden we met Stockholm Lounge Unit op een vergelijkbare locatie tijdens de uitreiking van de Flevopenningen 2014. Zeer chique feest met allemaal prachtig geklede dames en heren en… minister Kamp die een speech hield. Ik houd van heel kleine feestje, waar musiceren centraal staat, maar af en toe een prestigieus gala is ook wel lekker.

Scroll naar top