Veel succes met bruiloftsmuziek

We zijn met Stockholm Tivoli nu bijna 3 jaar bezig, en in al die 3 jaar heb ik nog geen één negatieve klantreactie gehad. Zelfs niet een beetje negatief. Alleen maar lovende berichten en reacties. Veel voorbeelden staan op de site van Stockholm Tivoli. Afgelopen vrijdag hadden we ook weer een bruiloft. Rustig gevoel dat je weet dat de afspraken die je maakt met het bruidspaar nagekomen kunnen worden. Met zoveel muzikale kwaliteit als de muzikanten van Stockholm Tivoli hebben, weet je dat je volledige controle hebt over het muzikale gedeelte van het feest. Is het publiek wat ouder zoals afgelopen vrijdag het geval was, dan passen we natuurlijk onmiddelijk het volume en het repertoire aan. Dat is flexibel zijn. Gezien de vele juigende reacties op onze website blijkt wel dat we ook dit feest weer goed “gelezen” hebben. Ik snap soms echt niet dat mensen niet als vanzelfsprekend voor Stockholm Tivoli kiezen. Voor iedere bruiloft echt de beste keus!!

Scroll naar top