Kerstborrels en Nieuwjaarsrecepties.

Voor een jazztrio als Stockholm Lounge Unit zijn de feestdagen rond oud en nieuw natuurlijk top-tijden. Iedereen wil zijn of haar borrel of receptie “upgraden” met live-muziek. Helaas is de conjunctuur dit jaar niet helemaal geweldig, waardoor sommige bedrijven het niet gepast vinden om de slagroom aan de taart toe te voegen. (beetje jammer als je het personeel vraagt in deze tijd zuinig aan te doen, maar je pakt wel uit met een riante eindejaarsborrel). Volgend jaar zal iedere gemeente, provincie en bedrijf trots prachtige cijfers kunnen tonen. De cijfers van het herstel van 2014. Daar hoort natuurlijk live-muziek bij. Stockholm Lounge Unit zal het druk krijgen. Gelukkig viel er voor sommige “partijen” dit jaar ook alweer iets te vieren, waardoor we toch op pad konden. Bijvoorbeeld 6 januari voor ADGM events spelen bij de gemeente Eemsmond in Uithuizen. Super sfeer, lekkere muziek lieve mensen. Kortom feestje!! (Foto: Annet Eveleens)

Scroll naar top