Video Sinterklaas feest @ DNK

Want2swing is het huisorkest van Theater De Nieuwe Kolk in Assen. We repeteren daar iedere 2 weken op de zondagavond in de Rabo zaal. Prachtige plek voor een repetitie. Verder spelen we veel voor het theater. Zo ook tijdens het sinterklaas feest afgelopen 1 december. Leuk van Want2swing is dat we heel flexibel zijn. Natuurlijk hebben we een eigen repetoire van originele funk en latin muziek. We zijn ondertussen met onze 5-de CD bezig. Verder hebben we veel feestband materiaal. We kunnen makkelijk 2 a 3 sets pure dansmuziek spelen. Dat zijn perfecte feestjes met een echte Big Band op het podium. Soul, disco en dance classics spelen we dan. Covers dus. Wat ook leuk is, is dat er in de band verschillende veel schrijvende arrangeurs zitten. Dus toen we werden gevraagd voor het sinterklaas feest hebben we meteen voorgesteld om daarvoor speciaal wat repertoire te schrijven. Naturlijk in een want2swing jasje, want dat past ons het best. Kijk het hieronder staande filmpje maar eens hoe goed dat is gelukt.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=D4auTn5zAXI

Scroll naar top