Partyband Stockholm Tivoli speelt Fort IJmuiden plat

Het leuke van Stockholm Tivoli is dat het zo veelzijdig is. Dat is handig voor de klant omdat die altijd de juiste band heeft voor elke situatie, maar het is vooral heel erg leuk voor de band en bandleden zelf. De ene keer is het een serene sfeer met heerlijke achtergrondmuziek. Of jazzy, of juist modern maar altijd op de achtergrond. De andere keer is het een gezellige bruiloft, waar we het feest helemaal moeten maken. Zaterdag stond al van te voren vast dat de gasten alleen maar wilden dansen. Natuurlijk vinden we dat ook erg leuk. Met de partyband bezetting (Bert Kamping en Anne-Lie Persson als frontline) kunnen we in alle dansbehoeftes voorzien. De loodsen van loodsensociĆ«teit “Recht Door Zee”, hebben de hele avond staan swingen, en dat op een zeer bijzondere locatie. Een voormalig fort op forteiland IJmuiden. Zo kom je nog eens ergens.

Scroll naar top