Live muziek tijden bruiloftreceptie

Volgens mij is de markt toch weer aan het veranderen. Wie weet vergis ik me, maar ik krijg het laatste half jaar steeds meer het gevoel dat mensen de meerwaarde van live muziek weer gaan waarderen. Zo veel prachtig kleine feestjes gedaan waarbij de mensen steeds heel blij en trots zijn dat ze hebben gekozen voor live muziek. Gister een feestje in Enschede voor de Jazz Centrale met Tony Hoyting. 3 uur jazzmuziek (vanzelfsprekend alles uit het hoofd) maar b.v. ook een live schilder die in 3 uur een prachtig schilderij maakte van de overigens prachtige entourage. Een schilderij is ook bijzonderder dan de prachtigste foto, live muziek is ook zoveel persoonlijker en bijzonderder dan de muziek van CD of van een DJ. Eén keer in je leven kies je voor echt, persoonlijk en uniek. Tijdens je bruiloft wil je echte kunst, speciaal gemaakt voor je eigen feest. Nooit eerder uitgevoerd nooit eerder bedacht. Live tijdens de belangrijke dag bedacht. Dat is bijzonder (en stemmig).

Scroll naar top