Feestmuziek met Stockholm Tivoli

Nog steeds krijg ik van veel a.s. klanten van Stockholm Tivoli het verzoek om ons live ergens te kunnen zien. Enkele jaren geleden was het zeer gebruikelijk dat een potentiƫle klant eerst kwam kijken tijdens een optreden van de band. Dat leidde wel eens tot belangen verstrengelingen die eigenlijk niet heel erg klant vriendelijk zijn. Omdat Stockholm Tivoli zo breed is, en zoveel verschillende stijlen beheerst, is het bijna toevallig als de a.s. klant de muziek stijl ziet die hij zoekt. Daarom maak ik heel veel filmpjes van optredens, zodat de klant kan zien wat we allemaal kunnen. Op onze site staat meer dan 2 uur filmmateriaal, met zeer uiteenlopende stijlen. (www.stockholmtivoli.nl)Deze clip geeft een mooi beeld van het feestgehalte en de groove waarmee we live spelen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=I5PSbEMIuY0

Scroll naar top