Achtergrondmuziek met Stockholm Lounge Unit

Ik heb het al vaker gezegd hier, een feest zonder live muziek is echt minder sfeervol. Het zijn de slingers en ballonnen van ieder feest. Natuurlijk het bandje moet leuke muziek spelen die past bij wat er van de band wordt verwacht. Dus dansmuziek als mensen willen dansen en achtergrondmuziek als mensen willen praten. Logisch. Maar een liveband heeft zoveel meer dan alleen muziek. Het is feestelijk. Een goede band communiceert met het publiek. Voelt het feest aan. Kinderen houden van livemuziek. Afgelopen zaterdag 40-jarig huwelijksjubileum in Zoutkamp. Alles klopte, het was gewoon erg gezellig. Prachtige entourage, waarin livemuziek gewoon erg goed paste. Simpel eigenlijk. Helaas konden Allard Gosens en Steven Sluiter niet meespelen dit keer ivm Noordpool Orkest verplichtingen. Gelukkig werden hun plekken zeer goed waargenomen door Joost van der Beek en Lourens Blinxma.

Scroll naar top