Nieuwe Single Anne-Lie Persson

Op de eerste solo plaat van Anne-Lie (geproduceerd door FlatSharp Productions) staat een duet van Anne-Lie met Bert Kamping. Bert en Anne-Lie zingen vaak samen en zijn in veel opzichten complementair. Het liedje “Five Minutes” is ook een bijzonder liedje. De tekst is bijzonder (“I fear a commitment song”), maar ook de groove is een beetje ongebruikelijk. Wat is het? Latin? Cha Cha Cha? Drum patroontje (Marcel Rotgans) is typisch net als de gitaar partij. Aan het eind is het duidelijk. Dat is een samba. Luister maar eens. Hieronder de videoclip die ik samen met Bert en Anne-Lie filmde op een regenachtige dag in Oktober. Ik kijk nu al uit naar de nieuwe CD van Anne-Lie, er zijn al flink wat liedjes klaar en die zijn veelbelovend.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=6uX2IG22BC4

Scroll naar top