Stockholm Tivoli over de hele breedte

Er zijn bruiloften, recepties, dansfeesten, feesttenten. Natuurlijk zijn sommige evenementen leuker dan anderen. Overigens is dat heel persoonlijk. Wat de bassist het leukst vind, kan niet het favoriete feestje zijn van de zangeres enz. Waar we in ieder geval erg van houden zijn de feestjes waar een beroep wordt gedaan op onze grote veelzijdigheid. Misschien wel omdat dat precies datgene is waar we ons enorm in onderscheiden. Gister in de prachtige locatie van restaurant ‘Korensant met het super lieve personeel onder leiding van Sigrid Heeres werd er weer een beroep gedaan op onze grote veelzijdigheid. Beginnen met jazzy en latin easylistening contrabas en piano als de gasten binnen komen. Daarna countryjazz John Major style als Jeffrey Smith aanschuift met zijn onovertroffen Fender Stratocaster om later op de avond via vocale hedendaagse achtergrondmuziek te knallen tijdens de afsluitende disco. Zijn niet veel bandjes (in Nederland) die dat zo goed kunnen als wij. Echt waar !!!

Scroll naar top