Bruiloft met Stockholm Tivoli op Ekenstein

Ja… dat was er weer een. Heerlijke bruiloft op landgoed Ekenstein. Veel gespeeld met allerlei goede en minder goede bandjes. En gister voor het het eerst met mijn eigen topband Stockholm Tivoli. Met Stockholm Tivoli hebben we ondertussen al zoveel gespeeld dat we eigenlijk ieder feest aankunnen. En dat is een heerlijk rustig gevoel. Alle plekken zijn dubbel bezet (Op de zang en basplek na natuurlijk). En met werkelijk de fijnste en beste muzikanten die we ons konden wensen. Gister schoof Jasper Blokzijl na 2 jaar Bonaire weer op zijn (vacante) plek als keyboard speler. Nu is ook die plek weer dubbel bezet, hij doet hem samen met Vincent Grit. Heerlijk om met dat soort toppers dit soort feesten te kunnen doen. Bandje dampte ook gister weer als vanouds. Ik heb er enorm van genoten. Ook Steven Anne-Lie en Jeffrey waren geweldig op dreef.

Scroll naar top