Partyband Stockholm Tivoli

Met Stockholm Tivoli hadden we het geluk een aantal keren verkocht te zijn dit voorjaar als grote XXL bezetting. Betekent veel partijen maken, repeteren e.d. De wens om Bert Kamping op gezette tijden aan de band te kunnen toevoegen om als zodanig de combi Anne-Lie en Bert weer in ere te herstellen leefde al langer. Anne-Lie en Bert zingen al heel lang samen (bijna 20 jaar), en zijn samen op het podium echt heel bijzonder. Niet alleen mengen hun stemmen erg goed samen, maar ook qua uitstraling en publiek participatie vormen zij een zeer complementair duo. Dat alles ook nog eens met een super strakke blazerssectie. Terug kijkend op deze optredens kan ik (kunnen we) concluderen dat deze grote tak van het Stockholm Tivoli concept zijn eigen plek meer dan verdient heeft. Daarom heb ik de website aangepast en een nieuw webadres toegevoegd aan mijn ondertussen gestaag groeiende collectie. www.partybandstockholmtivoli.nl

Scroll naar top