Nieuw filmpje Stockholm Tivoli

Als ik maar een paar uurtjes tijd overhoud in deze hectische Junimaand, dan besteed ik die graag aan Stockholm Tivoli. Uiteindelijk is dat belangrijk voor de toekomst. Zoals eerder te lezen viel op deze blog, vind ik het internet een belangrijk medium om je product goed te presenteren. Om toekomstige klanten een mooi beeld te kunnen geven van hetgeen ze kopen, maak ik op gezette tijden opnames van optredens. Natuurlijk kan dat professioneler, maar dan wordt het niet alleen duurder, het kan natuurlijk ook niet anders. Professionele opnames zouden een feest veel te veel beïnvloeden. Dat kan natuurlijk niet. Mijn opnames probeer ik zo anoniem mogelijk te maken, zodat het het feest niet in de weg zit. Waar het om gaat is dat het filmpje een beeld geeft van wat we doen en vooral hoe we het doen. Met enthousiasme en plezier. En dat laat het filmpje uitstekend zien. Kijk maar:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5V5CwtjD8f4

Scroll naar top