Meedoen met Conservatorium Examens

Geen idee hoeveel ik er al heb meegespeeld, geen idee hoe vaak ik al heb gezegd dat ik het niet meer doe, en ook geen idee hoe vaak ik weer ben begonnen met meedoen. Puur praktisch zijn eindexamens erg vervelend. Je kan ze niet afzeggen, je moet veel repeteren en het is nooit relaxed. Maar daar staat wel wat tegenover. Spelen op het hoogste niveau, met talentvolle en zeer gedreven muzikanten in een (en dat is ook belangrijk) entourage die openstaat voor alle types van vernieuwing en experiment. Veel studenten willen hun eigen stempel drukken op hun eigen examen. In het geval van Stageband gitarist Alexander Logozarov betekende dat veel Bulgaarse invloeden. En dat betekent ritmische complexiteiten. Alle maatsoorten in gigantische tempi passeerden de revue. Puntje van de stoel en hopen op een goede “heldere”middag. Is gelukt, was een erg mooi examen. Helaas heb ik de uitkomst niet meer kunnen horen, want toen was ik al op weg naar de volgende klus !!! Het is een drukke maand, en dat is het. Uitkomst: een 9 !!!

Scroll naar top