Jazz’n voor de Jazzcentrale in Alkmaar

Zo, wat heeft die Kars Veling het voortreffelijk voor mekaar met zijn Jazzcentrale. En wat vind ik het heerlijk om voor hem te spelen. Waarom? Omdat ik door zijn gigantische kwaliteitsmuzikanten netwerk speel met heerlijke muzikanten die ik vanuit mijn eigen netwerk niet ken. Natuurlijk speel ik ook voor hem met geweldige muzikanten uit mijn eigen netwerk, maar af en toe moet ik optrommelen voor een feestje in de Randstad met muzikanten uit “het Westen”. En wat is het dan prettig om te ontdekken dat Jazz een universele taal is die, mits goed uitgevoerd, zonder repetities en afspraken “op zijn mooist” is. Oren open, hersens op kook niveau, volledige concentratie. Pim Dros en Pieter van Santen en natuurlijk Kars Veling: Dank voor dit top-optreden. Genoten.!!

Scroll naar top