Bruiloft met op Landgoed Westerlee Stockholm Tivoli

Knalfeest met Stockholm Tivoli

De laatste maanden werd steeds duidelijker dat Juni een super drukke maand zou gaan worden. Nu is Juni vaak extreem druk ook ivm veel schrijverij. Maar dit jaar staan er ook heel erg veel optredens in Juni, eigenlijk al begonnen begin Mei. Steeds 3 to 4 x per week spelen. Natuurlijk veel met Stockholm Tivoli, maar ook met de band van Anne-Lie spelen we (nog steeds) veel. Gister 1 Juni trouwden Ton en Aniek met elkaar, en daar hebben we met Stockholm Tivoli een mooie stempel op hun trouwdag kunnen drukken. Eerst speelde ik Contrabas met Jeffrey op Jazzgitaar tijdens de  Huwelijks Ceremonie in Wildervank (O.a. het bekende “Daar komt de Bruid !!). Alles was zeer stemmig en mooi. S’avond echt een knalfeest op het schitterende Landgoed Westerlee waar we vaker spelen met de band. Nou, de band was in topvorm. Echt zelf enorm genoten, maar de gasten van het bruidspaar en het bruidspaar zelf waren ook zeer enthousiast. Nu met een grote lach verder met topmaand Juni. !!

Scroll naar top