Anne-Lie Promoot Swinging Groningen bij RTV Noord

In het drukste weekend van het jaar (Dit weekend 4x optreden, fotoshoot en schrijven voor de Koemarkt) vonden we gelukkig nog tijd om op live op te treden bij RTV Noord. 22 Maart waren we daar al eens met Allard Goosens i.v.m. de release van de CD van Anne-Lie. Daarna is haar liedje “Give In” vaak gedraaid. Vandaag waren we er in het kader van Swinging Groningen. Het leek ons leuk om met een heel andere sound dit keer bij “de Centrale” te komen. Gelukkig vonden we Marcel Rotgans en Tony Hoyting bereid om ons te assisteren. Ik heb het terug gehoord en ik vond het eerlijk gezegd erg professioneel klinken. Super leuk om te doen (ondanks alle drukte) Daarna weer stevig aan de schrijverij geslagen. Dit weekend nog Swinging Groningen met de band van Anne-Lie, optreden met Stockholm Tivoli (in de Rijp Noord Holland) en zondag met de Stageband + Treats. Heftig.

Met Anne-Lie live tijdens "de Centrale" RTV Noord
Scroll naar top