Stageband wint opnieuw prestigieuze prijs

Het wordt eigenlijk een beetje saai. Ik geloof ook dat de hele begroting van deze (onze) top big band is gebaseerd op prijzengeld. Tijdens het internationale Big Band concours in Enschede heeft de Stageband weer de eerste prijs gewonnen. Nadat we in Hoofddorp zijn “uitgekocht” voor deelname door ons een regulier optreden aan te bieden in hun prachtige programmering (26 Mei a.s.) en als zodanig niet meer mee mochten doen aan de door ons al 3x gewonnen wedstrijd, hebben we de pijlen gericht op Enschede. Met weer een ijzersterk programma hebben we toch weer gewonnen. We? ja zo voelt het. Hoezo? Ik was er niet bij i.v.m. Stockholm Tivoli verplichtingen. Maar mijn invaller en ex-leerling Jeroen de Baat heeft het uitstekend gedaan. Trots !!! En 26 Mei in Hoofddorp ben ik er wel weer bij. De prijs is ook een mooie opsteker voor Stockholm Lounge Unit saxofonist Steven Sluiter. Hij staat sinds dit seizoen voor de Stageband, en met succes zo blijkt wel.

Trotse Steven Sluiter
Scroll naar top